Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj sare în ajutorul echipelor!


”Vom căuta soluţii care să vină în ajutorul echipelor, fiindcă este o perioadă dificilă. Vom revizui unele taxe”, a precizat preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou


Toată suflarea fotbalistică este într-o pauză forţată din cauza pandemiei de coronavius. Toate competiţiile s-au suspendat de mai bine de o lună şi până când România se va afla în stare de urgenţă acestea nu vor putea fi reluate.

Oricum, în această perioadă se fac unele scenarii cu privire la datele de reluare a competiţiilor, dar şi modul de continuare al acestora, astfel că varianta cea mai optimistă de revenire a fotbalului la viaţă ar fi 1 iunie.

Rămâne însă de văzut cum vor putea trece cluburile peste această perioadă dificilă şi dacă vor mai putea beneficia de aceeaşi finanţare pentru a-şi putea continua în aceleaşi condiţii activitatea.

Această problemă se pune şi la nivelul fotbalului mic din Sălaj, unde mai toate grupările sunt finanţate de primării. Cer este că AJF Sălaj va încerca să ajute pe cât posibil, chiar prin reducerea unor cheltuieli.

Acest lucru a şi fost anunţat de preşedintele Daniel Sabou, pentru grupările din Liga a V-a, care nu vor mai avea de disputat play-off-ul şi play-out-ul.

Asta înseamnă un număr mai mic de meciuri în acest sezon (cu şase mai puţin decât s-a stabilit în vara trecută), ceea ce va duce la o reducere a costurilor.


”Echipele vor cheltui mai puţini bani dacă nu vom mai juca acel play-off şi play-out la Liga a V-a. Vom căuta şi alte soluţii care să vină în ajutorul echipelor şi vom revizui unele taxe, astfel încât să le putem ajuta. Sunt vremuri dificile şi vrem să venim în sprijinul lor, mai ales cu toate echipele depind de banii pe care îi primesc de la primării. Oricum, noi am ajutat foarte mult echipele din judeţ, în condiţiile  în care am fost îngăduitori cu plata taxelor şi le-am aşteptat”.

Daniel Sabou – preşedinte AJF Sălaj


Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL