Connect with us

Ştiri din Sălaj

Se intensifică măsurile de monitorizare și control ale traficului

În județul Sălaj, astăzi, 18 aprilie 2020, se află în carantină 206 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 588 persoane


Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică.

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, dar și efective din cadrul Ministerului Apărării Naționale vor continua și în această perioadă acționeze zilnic, pentru a asigura respectarea măsurilor dispuse prin ordonanțele militare, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și asigurarea intervențiilor în alte situații , care ar pune în pericol siguranța cetățenilor.

Astfel, în fiecare zi , structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie, iar una dintre misiunile principale va fi intensificarea măsurilor de monitorizare și control ale traficului , precum și verificarea respectării condițiilor de deplasare a persoanelor. 

De asemenea, vor fi desfășurate acțiuni, care au ca scop combaterea faptelor ce pot pune în pericol sănătatea populației.

În plus, echipajele de poliție în colaborare cu celelalte autorități competente au în atenție prevenirea și combaterea infracțiunilor de orice fel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj