Connect with us

Ştiri din Sălaj

Acțiune umanitară. Polițiștii sălăjeni au oferit cadouri unei familii cu 8 copii


În Vinerea Mare, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Zalău au bătut la ușa unei familii foarte numeroase și a oferit alimente, haine și jucării


Printre cei care în acestă perioadă se află în linia întâi se află și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În preajma Sfintelor Sărbători Pascale, oamenii legii au dorit să facă și altceva, astfel că un echipaj de polițiști au participat la o acțiune caritabilă.

Astfel, în Vinerea Mare, o familie cu 8 copii din județul Sălaj a primit vizita polițiștilor de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

Sprijiniți de Crucea Roșie Sălaj, polițiștii s-au deplasat la locuința acestora și le-au oferit alimente, haine și jucării.

În schimb, oamenii legii au primit mulțumiri și cuvinte alese din adâncul sufletului.

„La plecare, colegii noștri le-au transmis sănătate și i-au asigurat de tot sprijinul. Familia a fost încântă de gestul făcut și le-a mulțumit” , a menționat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Altfel spus, o acțiune reușită, care poate ar trebui să aibă continuitate și pe viitor, nu doar pentru polițiști, ci pentru orice om care ARE și care poate da și altora pentru care soarta nu a fost prea bună.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj