Connect with us

Ştiri din Sălaj

Autoritățile anunță al treilea deces din Sălaj: o femeie ce avea mai multe afecțiuni


O femeie în vârstă de 64 de ani din județul Sălaj este decesul cu numărul 397 din România provocat de noul coronavirus. Sălăjeanca a murit pe un pat de la Institutul Oncologic Cluj-Napoca unde urma un tratament oncologic; trebuie precizat că femeia suferea de mai multe afecțiuni grave


Grupul de Comunicare Strategică a transmis în această dimineață că numărul persoanelor decedate, infectate cu noul coronavirus, a ajuns la 400.

Altfel spus, autoritățile române au anunţat că alte opt persoane au murit după ce au contractat virusul. Între acestea se află și o sălăjeancă.

Este vorba de o femeie în vârstă de 64 de ani, care era internată în Institutul Oncologic Cluj-Napoca încă din data de 2 aprilie, unde urma un tratament oncologic.

Coform autorităților, decesul a fost atribuit județului Cluj, deoarece că în Institutul Oncologic Cluj-Napoca există un focar de COVID-19, atât la bolnavi, cât și personalul medico-sanitar.

Revenind la sălăjeanca decedată, trebuie precizat faptul că s-au recoltat teste pentru COVID-19 în data de 11 aprilie. În aceeași zi, a venit și rezultatul, cel care era pozitiv.

Pe data de 16 aprilie, femeia a decedat.

Trebuie precizat faptul că sălăjeanca suferea de mai multe comorbidități: Neoplasm rectal, Ocluzie intestinală, Diabet zaharat, tromboză mezenterica, ICC, Infecție cu Clostridium difficile.

Din alt punct de vedere, în data de 17 aprilie 2020, în Sălaj se află în carantină 224 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 610 persoane.

Au fost raportate pe raza județului Sălaj 19 persoane infectate cu coronavirus, dintre care 5 s-au vindecat.

Trei persoane au fost declarate decedate: femeia ce a murit ieri, bărbatul de 55 de ani ce a decedat pe data de 6 aprilie și femeia de 59 de ani, care s-a stins din viață pe data de 10 aprilie. TOATE cele trei persoane sufereau de mai multe afecțiuni grave.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj