Connect with us

FOTBAL

Seria Centru din Liga a V-a şi-a schimbat liderul încă din prima etapă din acest an


Cetatea Buciumi a urcat pe primul loc după singura etapă disputată în 2020, în care a câștigat în deplasarea de la Gloria Marin. Cetatea Bucimi se află la egalitate de puncte cu Venus Borla, dar are un golaveraj mai bun


În condiţiile în care a pierdut mulţi jucători importanţi, Venus Borla nu mai contează în lupta la primul loc. De fapt, echipa din comuna Bocşa a şi căzut din fotoliul de lider după primul meci din acest an, fiind învinsă pe teren propriu de Unirea Hereclean. De acest rezultat a profitat Cetatea Buciumi, care graţie victoriei din deplasarea de la Marin a urcat în fotoliul de lider.

Cetatea Buciumi şi Venus Borla au acum acelaşi număr de puncte, în timp ce pe podium se află Unirea Sălăţig, la două puncte în spate, însă Unirea a stat în prima etapă din acest an.

Voinţa Derşida a început anul cu o victorie la scor în deplasarea de la Românaşi şi se află pe locul 4, având speranţe la calificarea în play-off. Gloria Marin şi Unirea Hereclean sunt în cărţi pentru a prinde primele patru locuri, fiind la un punct, respectiv două de această poziţie.

Largiana Românaşi, Cetatea Almaşu şi Recolta Agrij sunt departe de o astfel de realizare, dar rămân să joace până la capăt şi să spere atât cât mai au şanse matematice. În această categorie nu mai intră şi Olimpic Gîrceiu, care este ultima clasată, cu doar o singură victorie în cele 11 etape.

Din Seria Centru, Voinţa Derşida este cea mai ofensivă echipă, cu 38 de goluri marcate, în timp ce echipa cu cea mai organizată apărare este liderul Cetatea Buciumi, cu doar 11 goluri primite.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL