Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tuneluri de dezinfecție pentru instituţiile din prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus


Crucea Roşie, cu sprijinul unor societăţi comericale din judeţ, a donat 16 tuneluri de dezinfecție către unele instituţii şi spitalelor din Zalău, Şimleu Silvaniei, Jibou şi Crasna care vor fi funcţionabile în totalitate în următoarele zile


Conform celor anunţate de Prefectura Sălaj, nu mai puţin de 16 tuneluri de dezinfecție vor ajunge la instituțiile sălăjene aflate în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus.

Noile dotări sunt donate de Crucea Roșie, cu sprijinul Cento Grup, GMT și STC Invest și au fost produse chiar în Zalău, de specialiști ai Cento Grup.

“O nouă veste bună, o nouă dovadă de responsabilitate socială. Le suntem recunoscători celor care își aduc contribuția la asigurarea unui climat sigur și de calitate pentru personalul aflat în prima linie. Trebuie să protejăm cadrele medicale și personalul echipelor de intervenție pentru ca ei, la rândul lor, să îi poată proteja pe sălăjeni”, a declarat Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.

Primul tunel de dezinfecție a fost montat astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj.

Distribuirea va continua în zilele următoare la UPU Zalău (2 bucăți), câte 2 bucăți la Pneumologie și Infecţioase în Zalău, spitalele din Șimleu Silvaniei și Jibou (câte 3 bucăți), Spitalul din Crasna (1 bucată), iar alte două la Serviciul de Ambulanță Județean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj