Connect with us

LUPTE LIBERE

INEDIT. Ce face un antrenor de lupte libere în timp de pandemie. VIDEO


Dacă în această perioadă absolut toate competițiile sportive sunt suspendate, Gheorghe Panc – profesorul de la catedra de lupte libere de la CSS Zalău – și-a (re)găsit… menirea și face furori pe rețelele de socializare făcând ceva ce îi place de mulți ani: mixează muzică, acum, direct din balconul apartamentului din Zalău! ­čÖé


Ani la rând a fost sportiv de performanță la CSM Armătura Zalău. De-a lungul carierei, Gheorghe Panc a reușit să cucerească medalii la Campionatele Naționale de lupte libere, la juniori, la cadeți și chiar la seniori.

În anul 2005, după ce și-a încheiat activitatea, s-a pus în slujba sportului pe care l-a iubit atâția ani. Timp de 6 ani, a fost antrenor voluntar la secția de lupte libere de la CSM Zalău.

Din anul 2011 ocupă postul de profesor al catedrei de lupte libere de la CSS Zalău. Munca sa a fost răsplătită deja cu rezultate notabile obținute de elevii săi la competițiile regionale și naționale.

Șirul performanțelor luptătorilor de la CSS Zalău a fost întrerupt de epidemia de coronavirus, care a paralizat total și activitatea sportivă.

Starea de urgenţă instituită de preşedintele României prin decret a restricționat ieșirile, astfel că românii își petrec timpul mai mult ca oricând acasă, în sânul familiei.

Pentru a crea o bună dispoziție oamenilor aflați în această izolare forțată, Gheorghe Panc a revenit în prim-plan ca… DJ. Altfel spus, antrenorul de lupte libere și-a reamintit de unul dintre cele mai îndrăgite hobby-uri ale sale: realizator, prezentator și comentator al unor programe muzicale în cluburi sau discoteci.

Cunoscut sălăjenilor încă de când făcea show la Green Club și nu numai, “DJ Punk” a devenit celebru și pe plajele Mării Negre, chiar în stațiunea tineretului, acolo unde a mixat muzică de toate gusturile în cele mai cunoscute cluburi din Costinești: Disco Ring și Discoteca Tineretului.

De câteva zile, DJ Punk și-a luat aparatura de la “naftalină” și a început să facă show în direct pe Facebook, chiar din balconul apartamentului său din municipiul Zalău!

DJ-ul a arătat că nu și-a pierdut îndemânarea și vocația și ne-a încălzit sufletele cu un set de hituri de toate gusturile din anii 80, 90, 2000 – 2020. 🎼🎤🎧🥂🍾

Sute de prieteni din Sălaj și din toată lumea, dar și multe persoane din lumea luptelor, au interacționat într-un fel sau altul în show-ul de pe balcon filmat live!

Acțiunea a prins bine și DJ Punk vrea să o transforme ca o obișnuință, sigur, în această perioadă în care România se află în stare de urgență.

În zilele trecute, acesta a făcut un duet formidabil cu un alt DJ versat din Sălaj, este vorba de DJ Tică.

 

Vezi AICI showul din balon! 

 

DJ Punk vă așteaptă și vineri, 10 aprilie, în intervalul 17.00 – 19.00 să fiti alături de el și de hiturile mixate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LUPTE LIBERE