Connect with us

HANDBAL

Raluca Kelemen: ”Am noroc că stau la casă şi pot ieşi la alergare. Este greu fără handbal”

Aflată acasă în această perioadă, portarul de la HC Zalău continuă să se pregătească după programul trimis de antrenorul Gheorghe Tadici şi se simte norocoasă prin prisma faptului că stă la curte, ceea ce îi dă posibilitatea să poată ieşi chiar şi la o mică alergare. Raluca Kelemen ne-a dezvăluit că în timpul liber a încercat lucruri noi, cum ar fi gătitul după nişte reţete, care până acum i se păreau dificile


Sportul din România s-a oprit de aproape o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. În cazul handbalistelor de la HC Zalău, ele s-au pregătit la Zalău până pe 18 martie, după care fiecare au plecat spre casele lor.

În această perioadă, pregătirea rămâne la fel de importantă, astfel că jucătoarele se antrenează după un program pe care l-au primit de la antrenorul Gheorghe Tadici.

Unele dintre ele sunt mai norocoase, astfel că pe lângă excerciţiile ce se pot face în casă au posibilitatea să iasă în curte şi chiar să facă o mică alergare.

În această situaţie mai fericită este ”portăriţa” Raluca Kelemen, care stă la curte şi are o modalitate în plus de a-şi face antrenamentele.

”Este greu fără handbal. Mă antrenez acasă, cu greutatea corpului de cele mai multe ori şi urmăresc diferite programe trimise de domnul profesor Tadici sau de pe YouTube. Pot spune că am noroc, fiindcă stau la casă şi pot ieşi liniştită la o alergare”, ne-a declarat Raluca Kelemen.

Pe lângă antrenamente, Raluca Kelemen are suficient timp şi pentru alte activităţi care înainte erau mai greu de realizat.

”Portăriţa” Zalăului spune că în timpul rămas liber încearcă să gătească după reţete culinare, care înainte i se păreau dificile.

”În timpul rămas liber,  vorbesc mult la telefon cu cei apropiaţi, am timp să învăţ şi să gătesc după diferite reţete care înainte mi se păreau dificile. De altfel am timp să citesc, iar seara găsesc câte ceva interesant pe Netflix”, ne-a dezvăluit portarul de la HC Zalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL