Connect with us

FOTBAL

Revedere cu doi fosti alb-albastri

Fotbal. Liga a II-a

 

 

 

 

 

 

 

 

Iata ca FC Silvania a ajuns deja la amicalul cu numarul 4. Echipa pregatita de Adrian Anca a obtinut pana acum doua victorii, cu ACU Arad si Sanatatea Cluj si a cedat o singura data, la finele saptamanii trecute, in Ungaria, cu Spartakus Nyiregyhaza – formatie care  acum evolueaza in esalonul secund, dar care a fost ani buni in prima liga, pe vremea cand acolo evolua zalauanul Claudiu Cornaci.
Azi, sub Magura va sosi SESO Campia Turzii, o grupare cu pretentii a Seriei a VI-a a Ligii a III-a, unde este colega cu FC Zalau. Chiar daca are un caracter amical, aceasta intalnire va fi importanta pentru Dan Vascan si Mircea Onet, doi dintre oamenii de baza ai Silvaniei in editia precedenta de campionat, care vin sub Magura acum in postura de adversari. Cum contractele lor cu FC Silvania au expirat in aceasta vara, Vascan si Onet au luat decizia de a juca mai aproape de casa, alegand astfel echipa din Campia Turzii, care vizeaza promovarea in cel de-al doilea esalon.

Cu aceasta ocazie, Adrian Anca va vedea la lucru si alti jucatori, pe langa cei aflati in probe, pentru a completa lotul. Prioritari sunt un atacant si un fundas central.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL