Connect with us

Ştiri din Sălaj

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău transmite mulţumiri tuturor celor care au ajutat spitalul în această perioadă

Reprezentanţii spitalului au ţinut să mulţumească celor care au ajutat spitalul în această perioadă prin diferite metode, fie că a fost vorba despre donarea unor sume de bani sau echipamente de protecţie


Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău se află în linia întâi în lupta cu noul coronavirus. Însă, autorităţile locale, precum şi sponsori diferiţi au fost alături de medicii şi i-au sprijinit în această bătălie prin diferite donaţii, fie că a fost vorba despre echipamente de protecţie sau sume de bani care urmau să fie folosite în scopul achiziţionării acestor echipamente.

Ei bine, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău au transmis un mesaj de mulţumire printr-un comunicat postat pe facebook, tuturor celor care au fost alături de ei şi au sprijinit spitalul.

“Alături de celelate spitale din țară, Spitalul Județean de Urgență Zalău, trece în acestă perioadă printr-o experiență cu care nu s-a mai întâlnit până acum, și anume, gestionarea la nivel local a epidemiei COVID-19. În această perioadă critică, protecția personalului medical reprezintă o prioritate pentru spital si trebuie să avem grijă ca acesta să nu se îmbolnăvească, pentru a putea asigura tratarea pacienților noștri.

De la începutul situației create de pandemia COVID-19, achizițiile pentru echipamente de protecție au reprezentat o provocare pentru spital, deoarece totul a trebuit să fie făcut într-un mod foarte alert. Însă exact în momentele în care am avut cea mai mare nevoie de ajutor, comunitatea ne-a venit în sprijin prin donații finaciare și materiale.

Dorim să vă transmitem mulțumirile noastre și vrem să vă asigurăm că efortul dumneavoastră are un ecou puternic în rândul personalului medical.

Mulțumim tuturor celor care ne sprijină și ne încurajează în demersurile noastre: sponsori, donatori, voluntari, autorități locale și județene. Vom încerca în fiecare zi să vă menționăm pe fiecare dintre voi, în măsura în care ne veți permite.

Încă odată, spitalul a simțit că îi sunteți alături, de data aceasta într-un moment extrem de important”, este mesajul de mulţumire transmis de cei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj