Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, tot cu datorii mari la Federaţie

Deşi a primit o suplimentare a bugetului de 450.000 de lei în ziua în care campionatul a fost îngheţat, conducerea nu s-a achitat în totalitate de obligaţiile care le avea  faţă de Federaţia Română de Volei. Astfel, din totalul de peste 90.000 de lei al datoriilor, s-a plătit doar 45.000 de lei către forul condus de Gheorghe Vişan


În ultima perioadă, Volei Municipal Zalău a fost datoare la jucători, la furnizori, chiar şi la Federaţia Română de Volei. Astfel, potrivit unor acte oficiale primite inclusiv pe adresa Primăriei Zalău, clubul a acumulat datorii de 93.000 de lei la Federaţie, în perioada 2018 – februarie 2020.

Despre aceste datorii Federaţia l-a înştiinţat chiar şi pe primarul Ionel Ciunt, mai ales că instituţia pe care o conduce a fost cea care a asigurat susţinerea grupării conduse de familia Coţa.

Chiar şi după campionatul îngheţat, Volei Municipal a mai primit o suplimentare a bugetului cu 450.000 de lei, iar în proiectul de hotărâre din 18 martie se specifica clar că, din aceşti bani, conducerea trebuie să achite şi datoriile către forul ce conduce voleiul românesc.

 “Hotărăşte alocarea suplimentară a 450.000 de lei pentru ACS Volei Municipal Zalău, pentru anul competiţional 2019 – 2020, respectiv ianuarie-iunie 2020. Din suma alocată se va efectua cu prioritate plata cheltuielilor cu masa, transportul, cazarea, drepturi salariale şi obligaţii către Federaţia Română de Volei”, avea să scrie în proiectul de hotărâre.

De acest aspect nu au prea ţinut cont cei care au condus destinele echipei, astfel că Zalăul a rămas încă dator la Federaţia Română de Volei, cu aproape 50.000 de lei!

În condiţiile în care, fosta vicecampioană încă mai are datorii la FRV, preşedintele Gheorghe Vişan a anunţat că se vor lua măsuri.

”S-au achitat doar o parte din datorii. Prima dată s-a achitat 5.000 de lei, iar apoi s-au virat 40.000 de lei, după ce clubul a primit acea suplimentare de la Primărie. Am făcut o adresă de comunicare către Consiliul Director pentru a se lua o hotărâre. Consiliul Director va fi on-line şi va avea dreptul să ia o hotărâre. Fiecare membru va avea documentul la dispoziţie şi îşi va da avizul. Se vor lua măsuri, iar în articolul 14 din statut există sancţiunea pe care o vom aplica”, ne-a declarat Gheorghe Vişan, preşedintele Federaţiei Române de Volei.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1