Connect with us

HANDBAL

HC Zalău nu apelează la multe transferuri pentru noul sezon

“Deocamdată singura cu care am făcut un contract este Paula Teodorescu. Ne mai interesează maxim două jucătoare”, precizează Gheorghe Tadici


Cam cele mai experimentate jucătoare de la HC Zalău au plecat în vara trecută, iar pe această listă au fost Andrada Mihalcea, Roxana Szolosi, Valentina Panici, Raluca Irimia, Paula Teodorescu.

Aceasta din urmă va reveni la gruparea zălăuană, după ce a devenit mămică, iar deja “portăriţa” este anunţată ca fiind primul transfer pentru sezonul viitor.

În condiţiile în care, în vara trecută au plecat multe jucătoare, HC Zalău a apelat la multe transferuri, iar sub Meseş au venit şase jucătoare, Sara Abed-Kader,  Amalia Coman, Irina Ivan, Gabriela Vrabie, Larisa Şerban şi Andreea Tecar.

De data aceasta, formaţia zălăuană nu va apela la multe transferuri, mai ales că nici lista plecărilor nu este una foarte mare.

Doar Dana Abed-Kader şi Cristiana Nica şi-au anunţat plecarea, dar pe acest subiect vom reveni în zilele următoare.

Pentru noul sezon, HC Zalău ar urma să mai transfere maxim două jucătoare. Tadici nu se va abate de la regula sa, astfel că îl interesează jucătoare tinere, din România, cu posibilităţi de a progresa.
Antrenorul  mizează că jucătoarele tinere care sunt acum în lotul Zalăului îşi vor da drumul la joc şi se va putea conta mai mult pe ele.

“În locul Nica va apărea Vrabie, iar la fel de bine pot începe să joace mai mult   Prycop, Nichitean, Berbece. De aceea le-am antrenat ca să poată juca”, a mai spus Tadici.

“Deocamdată singura cu care am făcut un contract este Paula Teodorescu. Ne mai interesează maxim două jucătoare pentru sezonul viitor. Ne vom orienta tot pe jucătoare tinere şi în niciun caz nu vom aduce jucătoare cu salarii de 2.000 de euro. Sub nicio formă. Nu ştim dacă ne vom permite şi această sumă după ce trece această pandemic”.

Gheorghe Tadici

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL