Connect with us

Ştiri din Sălaj

“BUN din Sălaj” – un proiect ambiţios, creat în sprijinul sălăjenilor


O echipă de voluntari din judeţul nostru a creat în aceste zile o platform gratuită care să facă legătura între producătorii şi consumatorii din Sălaj


În aceste zile delicate pentru economia locală, o echipă de voluntari din Sălaj a creat o platform gratuită, www.bundinsalaj.ro, care să facă legătura între producătorii şi consumatorii din Sălaj!

Platforma pune la dispoziţia producătorilor locali spaţiu online în care aceştia să îşi prezinte în mod gratuit, oferta, întregii comunităţii.

Prin această manieră, consumatorilor sălăjeni li se facilitează, tot gratuit, accesul la producători, restaurant cu livrări la domiciliu sau servicii.

“În baza informaţiilor pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, consumatorul se adresează direct acestora, fără a mai exista un alt intermediar”, transmit administratorii platformei.

Totodată, producătorii anunţă că le aparţine responsabilitatea pentru calitatea produselor, condiţiile de comercializare şi livrare.

Acest portal a fost creat în cadrul iniţiativei cetăţeneşti “Consumă Local, Sălaj!”, o pledoarie activă pentru consumul de produs local, susţinerea micilor producători şi afacerilor de familie, dar şi promovarea iniţiativelor cu impact în comunitate.

Site-ul este conceput de un grup de iniţiativă format din oameni de bine, din dorinţa de a ajuta comunitatea locală, mai ales că trăim zile grele, în care economia este afectată de pandemia de coronavirus, iar micile afaceri au cel mai mult de suferit.

“Oricine este binevenit să se alăture în portofoliul de produse şi producători. Producătorii pot să îşi creeze singuri contul pe platformă sau pot solicita ajutor voluntarilor noştri la contact@bundinsalaj.ro”, transmit iniţiatorii proiectului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 aprilie, mai exact în suplimentul Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj