Connect with us

LIGA a II-a

Adrian Groza – golgheter Onorel Alex Service: “Sper să se reia campionatul cât mai curând. Îmi este foarte dor să joc”

Golgheterul Ligii 2 de minifotbal duce lipsa competiţiei şi speră să se reia campionatul cât mai repede şi să-şi ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivul


A trecut deja mai bine de trei săptămâni de când competiţiile din cadrul Campionatului de Minifotbal Onix Sălaj au fost suspendate, iar jucătorilor le este tot mai dor de meciurile oficiale şi de competitivitate.

Unul dintre jucători care au avut parte de un sezon foarte bun este Adrian Groza.

Deşi se află la primul sezon la Onorel Alex Service, Groza a marcat pe bandă rulantă pentru echipa lui Ionuţ Nosa şi şi-a ajutat echipa să fie pe locul 1 în Liga 2, având un avantaj confortabil faţă de următoare clasată.

De altfel, Adi Groza este şi golgheterul campionatului, acesta având nu mai puţin de 25 de goluri marcate, în 12 partide disputate. Jucătorul simte lipsa campionatului şi speră ca întrecerea să se reia cât mai repede, fiind dorul de joc este tot mai mare.

„Mă simt foarte bine la echipa mea. Îmi doresc să marchez în fiecare meci, colegii mă încurajează şi cu ajutorul lor am reuşit să înscriu atâtea goluri. Pe această cale, ţin să le mulţumesc. Este păcat ce se întâmplă în jurul nostru şi faptul că s-au suspendat activităţile sportive. Sper ca această perioadă să treacă şi să se reia campionatul cât mai curând. Îmi este foarte dor să joc”, ne-a declarat Adrian Groza.

Jucătorul a avut un sezon bun şi pe teren mare, în Liga a V-a, acolo unde evoluează pentru AS Creaca Jac.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA a II-a