Connect with us

DIVIZIA A1

Tudor Magdaş: ”Pentru Volei Municipal Zalău, locul 4 este suficient”


Voleibalistul zălăuan de la Unirea Dej spune că echipa din oraşul său natal avea un lot mai unit decât Dinamo şi ar fi putut prinde podiumul, dar până la urmă locul 4 este suficient pentru o echipă la care de-a lungul sezonului au fost multe probleme


Zălăuanul Tudor Magdaş a fost jucător de bază la Unirea Dej, formaţie care a terminat pe locul 5 sezonul 2019 – 2020 din Divizia A1. Cu o treaptă mai sus s-a clasat Volei Municipal Zalău, despre care zălăuanul spune că a avut un lot mai unit decât Dinamo şi ar fi putut prinde podiumului. Până la urmă, consideră că locul 4 este suficient pentru o echipă la care de-a lungul sezonului au fost multe probleme.

”Locul 4 pentru Volei Municipal Zalău a fost suficient, la câte necazuri au avut acolo. Nu poate fi vorba de o performanţă această clasare, dar ei puteau trece în faţa celor de la Dinamo, fiindcă aveau un lot mai unit, dar se pare că au fost alte probleme”, a spus Tudor Magdaş.

În ce priveşte câştigarea campionatului de către Arcada Galaţi, Tudor Magdaş este de părere că formaţia gălăţeană a meritat din plin titlu, deşi mai erau de jucat opt etape din campionat.

”Arcada Galaţi a meritat 100% să câştige campionatul. În condiţiile în care avea 10 puncte avans, nu putea să fie ajunsă. Cei de la Galaţi erau capabili să gestioneze acest avantaj şi dacă s-ar fi jucat restul de opt etape.Arcada are nişte jucători senzaţionali”, a spus jucătorul.

Zălăuanul a mai jucat în Divizia A1 la CSS 2 Baia Mare şi la Tricolorul Ploieşti, reuşind să câştige eventul cu echipa din Ploieşti, în sezonul 2017 – 2018.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1