Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Amănunte de la incendiul din Crişeni


Potrivit ISU, incendiul a izbucnit la un operator economic, iar cauza probabilă ar fi fost de natură electrică


Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă noaptea spre duminică, la un incendiu izbucnit la un operator economic (cu mai multe spaţii închiriate altor operatori de tip depozit de piese şi service auto) din localitatea Crişeni.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale (3 de stingere cu apă şi spumă şi autoscara) din cadrul Detaşamentului Zalău. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu intensitate pe circa 200 mp, în sprijin au mai fost solicitate încă două autospeciale de stingere (de la Garda Cehu Silvaniei şi SPSU Michelin).

Cu toate că la faţa locului au fost mobilizate multe forţe, lupta pompierilor cu incendiul a durat aproximativ cinci ore.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit de la un conductor electric improvizat).

Pompierii au reuşit să salveze două autoturisme din cele trei aflate în service, incendiul fiind lichidat înainte ca acesta să se extindă şi la o vulcanizare din imediata apropiere. A ars acoperişul clădirilor pe circa 200 mp, o serie de bunuri depozitate în imobile (piese auto, diverse utilaje, piese de mobilier, cauciucuri, un autoturism, etc).

Sursa: Isu Smurd Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj