Connect with us

FOTBAL

Sebastian Culda, golgheterul de la SCM Zalău: “Sper ca totul să revină la normal”


Fotbalistul a marcat şase goluri în acest sezon pentru echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop. În această perioadă dificilă, jucătorul se află în izolare la Bucureşti şi până se reia campionatul se pregăteşte în casă


O singură etapă s-a desfăşurat din returul Ligii a III-a, după care competiţia a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus. Nu se ştie când şi cum se va relua campionatul, însă cei de la Federaţia Română de Fotbal caută cele mai bune soluţii, dar cel mai important este să trecem cu bine peste această perioadă dificilă.

La multe echipe de fotbal au loc schimbări importante, contractele suferă modificări, iar la SCM Zalău nu este diferit. Jucătorii grupării sălăjene au fost lăsaţi să plece acasă, după care conducerea clubului a decis ca aceştia să intre în şomaj tehnic.

Sebastian Culda – golgheterul echipei – se află în această perioadă la Bucureşti, acolo unde stă izolat la domiciliu. Mijlocaşul a fost unul dintre cei mai buni jucători de la SCM Zalău în prima parte a campionatului, fiind marcator a şase goluri.

Fotbalistul este la curent cu ce se discută în fotbal legat de variantele reluării campionatului şi consideră că propunerea cu play-off şi play-out nu ar avantaja deloc SCM Zalău. Totuşi, Culda speră să se găsească o variantă bună şi echipa sălăjeană să-şi îndeplinească obiectivul.

“Trecem printr-o perioadă grea, sper ca totul să revină la normal, iar dacă o să ascultăm sfaturile autorităţilor, o să fie bine. Eu sunt sănătos, mulţumesc lui Dumnezeu. Sunt acasă, aştept să treacă perioada asta şi să revenim la antrenamente. Având în vedere situaţia campionatului, am înţeles că s-ar fi propus să existe play-off şi play-out. Pentru noi ar fi o pierdere şi am avea şanse mult mai mici să ne salvăm. Sper să se joace toate meciurile şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul”, ne-a declarat Sebastian Culda.

În această perioadă dificilă, fotbalistul încearcă să nu piardă prea mult din pregătire acumulată şi pe cât posibil se antrenează în casă. Golgheterul de la SCM Zalău ureză sănătate la toată lumea şi îi îndeamnă să respecte mesajele autorităţilor.

Sebastian Culda este împrumutat la SCM Zalău de la Astra Giurgiu şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sălăjene în acest sezon.  Mijlocaşul este golgheterul echipei cu 6 goluri, fiind urmat în acest top de Arnold Neuers (5 goluri) şi, surprinzător, de fundaşul Răzvan Dulap cu 3 goluri. De precizat că în pauza de iarnă, Neuers a părăsit echipa.

“Mă antrenez în casă în această perioadă. Am fost la alergat când încă se mai putea ieşi. Sunt  la Bucureşti, dar acasă la Alba-Iulia am înţeles că totul este OK. Familia este bineşi sper să rămână aşa cu ajutorul lui Dumnezeu. Oamenii au înţeles că trebuie să stea în casă. Vă doresc multă sănătate tuturor, staţi în casă!”, a spus Sebastian Culda – golgheter SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL