Connect with us

Ştiri din Sălaj

04.04.2020: Două cazuri noi de coronavirus în Sălaj!


Potrivit ultimelor informaţii de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în Sălaj s-au înregistrat două cazuri noi, iar numărul celor infectaţi cu coronavirus a ajuns la 9. Dintre aceştia, doi au fost vindecaţi


Şi în judeţul Sălaj, numărul celor infectaţi cu noul coronavirus începe să crească, ajungându-se la un total de nouă cazuri în data de 4 aprilie, cu două mai mult decât în ziua precedentă. Dintre cele nouă persoane confirmate pozitiv, două s-au vindecat potrivit informaţiilor venite de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Sălaj.

Un număr de 319 persoane se află în carantină la data de 4 aprilie, iar 1410 persoane se află în izolare la domiciliu.

04.04.2020- Actualizare Situație COVID-19, la nivelul județului Sălaj (zilnic, după ora 13.00):

În continuarea Buletinului de presă emis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, informăm că la nivelul județului Sălaj 319 persoane se află în carantină instituționalizată, iar 1410 persoane sunt în izolare la domiciliu aflându-se sub monitorizare.

În urma testărilor, 9 persoane au fost confirmate cu COVID-19, din care 2 persoane sunt vindecate. Diferența dintre raportarea județeană și cea națională apare ca urmare a unor buletine de analiză care, deocamdată, nu au fost procesate la nivel național.

Menționăm, că primul caz de îmbolnavire cu COVID- 19 în județul Sălaj a fost confirmat în data de 16.03.2020.

Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon:
Tel fix: 0260 661 277
Tel mobil: 0751 177 254
e-mail: dispecerat@isusalaj.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj