Connect with us

LIGA a II-a

Vlad Duma – jucător Brothers Team: “Îmi lipseşte mult fotbalul competiţional, dar trebuie să avem răbdare”


Unul dintre jucătorii importanţi de la echipa din Liga 2 de minifotbal este optimist că această situaţie grea va dispărea într-un timp cât mai scurt, iar sportul şi celelalte domenii vor reveni la viaţă


Pentru un practicat al sportului şi pentru un simplu iubitor de mişcare, stoparea competiţiilor sportive şi interzicerea antrenamentelor comune afectează şi mai mult. Obişnuiţi cu programul competiţional şi cu mişcarea, sportivii duc deja dorul de sportul practicat, însă toţi trebuie să înţeleagă că în această perioadă mult mai importantă este sănătatea şi respectarea indicaţiilor venite de la autorităţi.

Vlad Duma, un jucător important de la Brothers Team, ocupanta locului 2 în clasamentul ligii secunde de minifotbal, îşi păstrează optimismul că această perioadă va trece într-un timp cât mai scurt.

„Este o perioadă foarte nasoală în toate domeniile, nu doar cel al sportului meu favorit. Îmi lipseşte mult fotbalul competiţional, chiar şi cel amical cu prietenii. Dar, eu cred că toţi trebuie să avem puţin răbdare ca lucrurile să revină la normal. Sper că ne vom întoarce cât de repede pe teren sănătoşi”, a spus Vlad Duma.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA a II-a