Connect with us

Ştiri din Sălaj

Peste 50 de sancţiuni într-o singură zi în Zalău, pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare!


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă informează că în data de 3 aprilie, în Municipiul Zalău au fost legitimate peste 800 de persoane. Pentru abateri constatate s-au aplicat 146 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 53 pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare


Polițiști, jandarmi, polițiști locali și efective din cadrul Ministerului Apărării Naționale au acționat, vineri, 3 aprilie a.c, pentru menținerea ordinii publice, fluidizarea traficului, dar și pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanțelor Militare.

În acest context au fost legitimate 865 de persoane și controlate 699 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale, din care 53 pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare, 68 au fost aplicate la regimul circulației rutiere, 3 la Legea 61/1991, 2 la Legea 12/1990, iar diferența au fost aplicate la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acțiunii, a mai fost ridicat în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte restricțiile impuse prin Ordonanțele Militare și le reamintim că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, iar necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj