Connect with us

Ştiri din Sălaj

A crescut numărul bolnavilor de coronavirus, în Sălaj. Actualizarea Situației COVID – 19!


Potrivit ultimelor informații, în Sălaj sunt șapte bolnavi de coronavirus. În carantină se află 283 de persoane, iar în izolare la domiciliu se află 1316 de persoane


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, în România au fost înregistrate alte 445 noi cazuri de îmbolnăvire.

Astfel, numărul total a ajuns la 3.183  de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 283 au fost declarate vindecate.

Și în județul Sălaj se constată o creștere a numărului de cazuri, pe data de 3 aprilie fiind înregistrate 7 persoane infecatate cu coronavirus. Dintre acestea, două s-au vindecat.

În județul Sălaj, în carantină se află 283 de persoane, iar numărul celor ce se află în izolare la domiciliu este de 1316.

03.04.2020- Actualizare Situație COVID-19, la nivelul județului Sălaj (zilnic, după ora 13.00)

În continuarea Buletinului de presă emis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, informăm că la nivelul județului Sălaj 283 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar 1316 persoane sunt în izolare la domiciliu aflându-se sub monitorizare.

În urma testărilor, 7 persoane au fost confirmate cu COVID-19, din care 2 persoane sunt vindecate. Cea de-a șaptea persoană este originară din județul Sălaj, insă locuiește în alt județ, unde a fost și spitalizată.

Menționăm, că primul caz de îmbolnavire cu COVID- 19 în județul Sălaj a fost confirmat în data de 16.03.2020.

Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon:
Tel fix: 0260 661 277
Tel mobil: 0751 177 254
e-mail: dispecerat@isusalaj.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj