Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou propune un sistem plin de fair-play pentru terminarea Ligii a IV-a


“Să jucăm acest retur, iar apoi primele două clasate să joace o finală, în dublă manşă”, spune directorul sportiv, Florin Pop


În momentul de faţă, Rapid Jibou se află pe locul doi în clasamentul Ligii a IV-a, la egalitate de puncte cu Sportul Şimleu, dar are un golaveraj mai slab. La meciuri directe, formaţia jiboaună stă mai bine, în condiţiile în care în tur a câştigat cu 3 – 1, iar în retur, Sportul s-a impus la o diferenţă mai mică, cu 2 – 1, dar acest criteriu nu poate fi luat în considerare acum. Florin Pop, directorul sportiv  al grupării de pe Someş şi-ar dori ca acest campionat să decurgă conform programului stabilit, chiar şi cu riscul disputării jocurilor din trei în trei zile.

“Mai mult ca sigur va fi greu să jucăm miercuri-duminică, dar echipele care au un obiectiv clar şi au un lot pentru a face faţă unui astfel de ritm, eu cred că se vor prezenta la jocuri şi vor duce la bun sfârşit acest campionat. În schimb, echipele care nu au un obiectiv de a se clasa în primele 5 locuri sunt şanse ca acestea să spună pas unor meciuri din timpul săptămânii”, ne-a declarat Florin Pop.

Oficialul de la Rapid Jibou vine şi cu altă propunere pentru a se putea desemna campioana, o propunere care la prima vedere este plină de fair-play.

”Noi ne-am dori ca acest campionat să decurgă aşa cum s-a hotărât în vară, dar este foarte greu să mai putem juca cele 14 etape, opt din sezonul regulat şi alte şase din play-off. Cea mai bună idee ar fi să se termine acest retur, iar apoi, echipele din primele două locuri să joace o finală, tur-retur. În aceste condiţii, ar fi 22 de jocuri şi s-ar putea desemna campioana”, a mai spus Florin Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL