Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Acţiune de anvergură pe străzile din cartierele municipiului Zalău

Primăria Municipiului Zalău, prin intermediul Societății Citadin, continuă acțiunea de dezinfecție a străzilor din municipiu, după o prealabilă spălare cu apă și detergent. Zilnic, administraţia locală condusă de primarul Ionel Ciunt, desfăşoară ample acţiuni de dezinfecţie şi igineizare a domeniului public, împotriva coronavirusului


După mobilizarea de ieri, 1 aprilie, când 30 de muncitori de la Citadin şi 7 utilaje au spălat şi igienizat Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, astăzi, 2 aprilie, a avut loc o altă acţiune de anvergură pe străzile din toate cartierele Municipiului Zalău.

Străzile, trotuarele şi mobilierul urban a fost dezinfectat cu soluţii pe bază de clor, astfel în cât să fie prevenită infectarea populaţiei cu virusul COVID-19.

“În această luptă dificilă cu noul Coronavirus, pe lângă măsurile pe care le-am amintit în această perioadă, o acțiune foarte împortantă este cea de DEZINFECȚIE. După ce am finalizat o primă acțiune de dezinfecție la scările de bloc, unitățile de învățământ și în parcuri, continuăm dezinfecția domeniului public.

Ca reprezentant al administrației publice locale, asigur cetățenii din municipiu că, în limita competențelor pe care Primăria le are, facem ce trebuie să facem și îi rugăm să stea acasă pentru că noi suntem la datorie.

Împreună vom trece cu bine peste această pandemie, respectând regulile fiecare dintre noi”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

🎥 Continuăm acțiunile de igienizare și dezinfecţie a străzilor și trotuarelor din cartierele municipiului Zalău 🇹🇩📢 #VOI #STAŢI #ÎN #CASĂ #NOI #SUNTEM #LA #DATORIE ❗️

Publicată de Citadin Zalau pe Joi, 2 aprilie 2020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj