Connect with us

Ştiri din Sălaj

Senatorul Cristian Lungu a donat mii de materiale de protecţie Spitalului Muncipal din Cluj

Unul dintre parlamentarii sălăjeni foarte activi în mediul on-line, dar şi la emisiunile TV, senatorul PMP Cristian Lungu face o donaţie importantă de materiale de protecţie către Spitalul Clinic din Cluj-Napoca


Donaţia făcută în judeţul vecin este susţinută de faptul că senatorul Lungu are birouri parlamentare deschise şi la Cluj şi la Sălaj. Totodată, Cristian Lungu este preşedintele PMP în ambele judeţe.

M-am bucurat să fac azi o donație, constând în zeci de mii de mănuși și combinezoane, pentru Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca. Le sunt recunoscător medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine anul trecut când le-am fost pacient. Azi a venit momentul ca eu să am grijă de ei în eforturile supraomenești pe care le fac împotriva virusului chinezesc. Le mulțumesc medicilor și asistentelor care nu renunță la bătălia cu acest virus ucigaș!

E timpul acum să realizăm că în ultimii 30 de ani sistemul a răsplătit și aplaudat maneliștii sau lăutarii, iar nu geniile, medicii și profesorii. E timpul ca efortul adevăratelor valori să fie răsplătit și așezat în centrul societății în România!

Multă putere medicilor, asistentelor și tuturor eroilor din linia întâi! #ReușimÎmpreună

PS: Vă invit și pe dumneavoastră să susțineți asemenea cauze, mai ales că greul abia începe. Spun asta pt. că vârful pandemiei va fi undeva la final de aprilie, iar starea de urgență nu va fi ridicată mai devreme de luna iunie“, este mesajul transmit de senatorul sălăjean PMP, Cristian Lungu. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj