Connect with us

LIGA a II-a

Nicolae Rad – jucător Grand Team Şimleu: “Este foarte greu fără fotbal. Aștept să se reia campionatul”


Jucătorul care la minifotbal evoluează pentru Grand Team Șimleu, iar la fotbal la CS Barcău Nușfalău încearcă în această perioadă să se pregătească acasă, la fel ca și alți sportivi, însă dorul de fotbal începe să fie tot mai mare, în condițiile în care toate competițiile sportive sunt suspendate deja de trei săptămâni


Pandemia de coronavirus a tras pe linie moartă întreg sportul și de la mijlocul lunii martie, toate competițiile au fost suspendate.

Deja au trecut trei săptămâni de când orice fel de manifestație sportivă este interzisă, chiar și antrenamentele comune, astfel că fiecare sportiv încearcă în această perioadă să se pregătească pe cât posibil acasă.

Și cei care joacă la un nivel inferior acordă o importanță pregătirii individuale de acasă, în această situație fiind și Nicolae Rad, unul dintre cei mai buni jucători de la Grand Team Șimleu – Liga 2 de minifotbal și de la CS Barcău Nușfalău – Liga 4 Sălaj.

”Pentru mine este o perioadă când mă pregătesc acasă, dar este foarte greu fără fotbal. Aştept să se reia campionatul, dar cred că cel mai important este să fim sănătoşi”, ne-a declarat Nicolae Rad.

Grand Team Șimleu se află pe locul 3 în Liga 2 de minifotbal, la 9 puncte în spatele liderului Onorel Alex Service.

”Cât timp o să mai avem şanse, o să ne batem clar la locul 1. Problema noastră a fost că nu au putut fi toţi jucătorii la meciuri şi am pierdut puncte importante”, a mai spus jucătorul.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 aprilie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a II-a