Connect with us

DIVERSE

Silviu Mureşan – director CSM Zalău: “Activitatea sportivă este oprită. Toată lumea este acasă, la familiile lor”


Din cauza pandemiei de coronavirus, activitatea CSM Zalău a fost oprită, iar sportivii şi antrenorii se pregătesc de acasă şi comunică folosind diferite reţele de socializare


Pandemia de coronavirus a provocat haos în lumea întragă. Autorităţile încearcă să ia cele mai bune măsuri pentru a opri răspândirea acestui virus şi astfel s-a început cu închiderea şcolilor, după care s-a decis şi stoparea tuturor compteiţiilor sportive.

În acest sens, activitatea Clubului Sportiv Municipal Zalău a fost oprită, iar antrenorii şi sportivii sunt izolaţi la domiciliu. Chiar dacă nu pot fi în sala de antrenamente, sportivii de la CSM Zalău nu se lasă descurajaţi şi păstrează legătura cu antrenorii prin diverse metode pe reţelele de socializare, fie în scris sau video.

Prin această manieră, antrenorii le prezintă sportivilor metode de pregătire de acasă, pentru ca aceştia să nu piardă pregătirea acumulată la antrenamente.

Chiar dacă multe cluburi au optat pentru trimiterea sportivilor în somaj tehnic, la CSM Zalău, după cum ne informează directorul Silviu Mureşan, nu se pune deocamdată această problemă.

Secţia de box rămâne la fel de activă şi în această perioadă de izolare la domiciliu, iar sportivii pregătiţi de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea se pregătesc de acasă pentru ca în momentul în care revin în ring să fie la o capacitate ridicată.

„Activitatea sportivă este oprită. Toată lumea este acasă, la familiile lor. Antrenorii ţin legătura cu sportivii pe reţelele de socializare şi acolo le prezintă şi planuri de pregătire. Fiecare se pregăteşte individual de acasă. Deocamdată, la CSM Zalău nu se pune problema ca angajaţii să intre în şomaj tehnic. Sperăm să trecem cu bine peste această perioadă”  – Silviu Mureşan – director CSM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE