Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Municipiului Zalău acordă medicilor de familie echipament de protecție


Începând de azi, un prim set de de materiale de protecţie urmează să fie distribuit la cabinetele medicale de familie şi la personalul sanitar din cadrul acestor cabinete


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire azi, 2 aprilie, la sediul instituției, cu președintele Asocieției Medicilor de Familie, dl. doctor Medve Dan.

Discuțiile au vizat sprijinirea medicilor de familie în această perioadă dificilă, iar în urma solicitării adresate Primăriei Municipiului Zalău de către președintele asociației, medicii de familie vor beneficia de echipament de protecție.

“Începând de astăzi vom acorda medicilor de familie echipament de protecție. Un prim set de materiale a fost pregătit și urmează să fie distribuit, prin grija dlui doctor Medve, la cabinetele medicale de familie și la personalul sanitar care lucrează în aceste cabinete, iar pe măsură ce aceste materiale vor fi folosite avem disponibilitatea de a pune la dispoziția acestei categorii sanitare și alte materiale”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj