Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tiberiu Marc: Informaţiile despre persoane infectate și internate la SJU Zalău sunt FALSE

Secția de Boli Infecțioase, cu toate structurile aferente, va fi operațională până vineri, 3 aprilie, pentru eventualele cazuri de infecții cu Covid-19. Informaţiile apărute recent despre persoane infectate cu coronavirus şi internate la spitalul judeţean sunt FALSE


Infrastructură, fluide medicale, aparatură de ventilație și monitorizare în compartimentul nou de Terapie Intensivă, echipamente de protecție individuală potrivit normelor, medicamente și materiale sanitare pentru funcționare normală.

Tiberiu MARC, Președintele Consiliului Județean Sălaj: “Vreau să-i asigur pe toți locuitorii Sălajului, pe medicii și personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Zalău, pe cei care oferă suport tehnic și de specialitate spitalului, că suntem preocupați de asigurarea tuturor condițiilor pentru ca siguranța pacienților și a personalului medical să nu fie o grijă în plus în această perioadă dificilă. Știm că este o grijă justificată protecția personalului medical față de riscul de infectare. Este motivul pentru care cei implicați în asigurarea echipamentelor de protecție individuală au făcut tot posibilul ca sănătatea medicilor, a asistentelor, a personalului de îngrijire sau suport al actului medical să nu fie pusă nicio secundă în pericol. Simt îngrijorarea voastră și vă asigur că spitalul este pregatit să vă asigure protecția potrivit normelor. Facem cu toții efortul de a asigura continuitate în aprovizionare cu tot ceea ce este necesar! Vreau să MULȚUMESC încă o dată TUTUROR celor care au făcut donații pentru spital.”

Președintele Marc precizează și faptul că au fost demarate deja procedurile pentru asigurarea spațiilor de odihnă pentru personalul medical, în cazul în care aceștia nu vor dori să își pună în pericol familiile.

Fake News cu privire la cazurile Covid-19 în Sălaj și lipsa echipamentelor

“Am văzut în ultimele ore apariția în spațiul public a unor informații legate de situația stocurilor de echipamente de protecție și a persoanelor infectate și internate la SJU Zalău. Vreau să vă asigur că aceste informații NU sunt reale motiv pentru care vă rog pe toți cei care vreți să oferiți asemenea informații, să le luați din surse autorizate. Există o legislație clară în acest sens. Mulțumesc, sănătate tuturor!”, a subliniat Tiberiu MARC.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Stefan

  1 April 2020 at 23:03

  Imi cer scuze ca ma bag in treburile celor mari dar Nu mai suport sa vad ca isi bat unii sau altii joc de Salajeni. Domnu Marc de ce nu ati mentionat cate persoane sunt infectate ca sa linistiti populatia Salajului in loc sa repetati acelasi sablon cunoscut? Domnul Primar din Simleul Silvaniei de ce are alte date despre evolutia Covid din Salaj? Din ce Motiv nu Avem dreptul sa Aflam adevarul? Daca sustineti ca este fake atunci subliniati va rog care este adevarul. Mai departe Mar interesa si datele cate persoane au fost in total testati pana in momentul actual in Salaj? Sau tot acest articol este o gluma de 1 Aprilie???

 2. Rus Ana Maria

  2 April 2020 at 11:48

  Felicitări! Multă sănătate!

 3. Luci

  2 April 2020 at 16:20

  Buna ziua
  Acum ca sunt obligați să spună situația pe.judete…avem brusc 6 cazuri in jud.Salaj.
  Multumim d-nul prefect pt dezinformari

 4. Nicu

  2 April 2020 at 16:36

  Domnule Marc, parca vorbiți tot la fel ca și cind mureau viteii din complexul Nușfalău pe străzile satului și-i raportați lui Ceaușescu ca nu sunt morți. Dumneavoastră știți bine despre ce vorbesc. Minciuna are picioare scurte, adevărul spus chiar dacă doare, e calea de a arata cit de cinstit sunteți, ce fel de om are grija de Sălăjeni. Asa ca spuneți oamenilor pe față, citi sunt infectati, din ce localități, unde sunt internați etc., numai asa reușim sa ne ferim și sa mergem la lucru fără frica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj