Connect with us

LIGA a II-a

Onorel Alex Service, lider detaşat în Liga 2 de minifotbal

Echipa condusă de Ionuţ Nosa este pe locul 1 în Liga 2 de minifotbal, având un avantaj de nouă puncte faţă de următoarele clasate, Brothers Team şi Grand Team Şimleu, cu menţiunea că şimleuanii au un meci mai puţin disputat


E pauză în sport. Pandemia de coronavirus a oprit tot şi până la reluarea campionatelor, ne-am gândit că este prielnic să aruncăm o privire şi să facem o scurtă analiză la ceea ce s-a întâmplat în campionatele de minifotbal din Sălaj până la momentul întreruperii campionatelor.

Dacă în ediţia precedentă a ziarului nostru am analizat ce s-a întâmplat în Superliga „Fan Courier, în această ediţie a venit rândul Ligii 2.

De altfel, printre ultimele meciuri disputate în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj au fost două din Liga 2. Este vorba despre duelurile dintre Onorel Alex Service – Brothers Team şi Ianus – Michelin, ambele încheiate la egalitate, scor 6 – 6, respectiv 3 – 3.

În ceea ce priveşte primul duel, a fost o înfruntarea a primelor două clasate. Echipa „fraţilor” era obligată să câştige pentru a se apropia de liderul Onorel, însă echipa condusă de Ionuţ Nosa nu a permis acest lucru şi meciul s-a încheiat la egalitate. Prin urmare, Onorel Alex Service şi-a păstrat avantajul de nouă puncte faţă de Brothers Team, echipa de pe locul 2.

Podiumul este completat de Grand Team Şimleu, formaţie aflată la egalitate de puncte cu Brothers Team, dar şi cu un meci mai puţin disputat.  Rămâne de văzut sub ce formă şi când se va relua campionatul, cert este că Onorel are un mare avantaj şi este principala favorită la câştigarea Ligii 2. Ioan Antal şi compania au făcut un sezon bun, reuşind 9 victorii şi un egal, suferind şi două eşecuri în cele 12 etape disputate.

Un mare aport la acest parcurs foarte bun al liderului Onorel l-a avut Adrian Groza – golgheterul formaţiei şi totodată al campionatului cu 25 de goluri.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 1 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a II-a