Connect with us

FOTBAL

Claudiu Cornaci, devastat de moartea portarului Martin Tudor. “Nu pot să cred….”


Fostul fotbalist a fost coleg cu portarul Martin Tudor, pe când cei doi evoluau la Olimpia Satu Mare. Martin Tudor avea să fie naşul de cununie al lui Claudiu Cornaci, cel care a evoluat la gruparea sătmăreană în perioada 1997 – 1999


Lumea fotbalului românesc a fost zguduită de vestea tragică de luni dimineaţă, când Martin Tudor, fostul portar de la Steaua Bucureşti a decedat în urma unui infarct la doar 43 de ani.

Vestea că Martin Tudor s-a stins din viaţă l-a devastat şi pe fostul fotbalist Claudiu Cornaci, actualul antrenor de la CS Ateltic Zalău.

Claudiu Cornaci şi Martin Tudor aveau să fie colegi la Olimpia Satu Mare, acolo unde “Corbul” a jucat în perioada 1997 – 1999. Între cei doi a existat o relaţie apropiată de prietenie, iar Martin Tudor avea să fie naşul de cununie la nunta lui Claudiu Cornaci.

“Nu pot să cred… Cuvintele sunt de prisos!!! Drum lin printre îngeri! Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu naş și prieten Martin Tudor. Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a fost mesajul postat de Claudiu Cornaci, pe pagina sa de facebook, la câteva ore după decesul lui Martin Tudor.

Claudiu Cornaci: “Am fost colegi de cameră la Satu Mare şi cei mai buni prieteni. La nunta mea a venit după ce a câştigat campionatul cu Steaua” 

Peste 60 de meciuri a strâns Claudiu Cornaci în Liga 1 de fotbal, acesta evoluând pe prima scenă şi la Olimpia Satu Mare, unde a fost coleg de cameră cu Martin Tudor. Portarul avea să-i devină naş de cununie la nunta pe care Cornaci a făcut-o în anul 2001.

” Am jucat împreună la Olimpia Satu Mare, în perioada 1997 – 1999 şi am fost colegi de cameră. Mi-a fost cel mai bun prieten de acolo. În 2001 a venit naş la nunta mea, după ce a câştigat campionatul cu Steaua.Nu a mai jucat în ultima etapă şi a fost învoit Victor Piţurcă să poată veni la nuntă. Eu am făcut nuntă chiar când era ziua lui de naştere. Nu ştiam să fi avut probleme de sănătate. Îmi pare nespus de rău”, ne-a spus Claudiu Cornaci.

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat în Divizia A la Jiul Petroșani la 20 de ani, pe 14 iunie 1997, într-un meci Jiul – Petroul 0-1.

În 1997, Martin Tudor a semnat cu Olimpia Satu Mare, iar după doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

La Steaua a jucat până în 2005, bifând 126 de partide în prima ligă. A strâns 8 meciuri în competițiile continentale pentru gruparea bucureșteană, dintre care două în sezonul 2004-2005, când echipa s-a calificat în primăvara europeană.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL