Connect with us

Ştiri din Sălaj

Proiectele de investiţii avansează la Năpradea

Deşi întreaga societate este afectată de virusul COVID – 19, la fel şi economia ţării, deocamdată aceste aspecte nu afectează şi proiectele de investiţii din comuna Năpradea, unde continuă în această perioadă lucrările la drumul judeţean, la grădiniţa din centrul comunal şi la căminul cultural din Someş-Guruslău


Comuna Năpradea cunoaşte o amplă dezvoltare, după ce administraţia locală condusă de primarul Vasile Fodor a implementat o serie de proiecte în ce priveşte infrastructura şi reabilitarea unor clădiri publice.

La multe dintre proiecte, lucrările au început încă de anul trecut şi au decurs bine, deşi a fost o perioadă de iarnă, după care a urmat epidemia de coronavirus.

Reabilitarea grădiniţei din centrul comunal, modernizarea drumului judeţean ce face legătura cu judeţul Maramureş şi reabilitarea căminului cultural din Someş-Guruslău (foto) sunt proiectele la care lucrările decurg în această perioadă. Asta deşi întreaga societate este afectată de virusului COVID – 19, la fel şi economia ţării.

”Lucrările merg în continuare. Se lucrează la drumul naţional, la grădiniţă şi la cămin. Într-adevăr, ritmul a încetinit din cauza incertitudinii care persistă, dar sperăm să nu se blocheze. Sper să să reuşim să facem plăţile şi să putem trece peste această perioadă dificilă”, a spus primarul Vasile Fodor, care ne-a informat şi despre stadiul lucrărilor la aceste proiecte.

”Căminul cultural din Someş-Guruslău se apropie de finisajele finale şi au mai rămas amenajările exterioare. La grădiniţa din Năpradea s-au montat geamurile, s-au făcut instalaţiile, în timp ce la drumul judeţean lucrările au ajuns într-o fază destul de avansată. S-a lucrat la pietruire şi acum urmează primul strat de asfalt”, a mai menţionat primarul.

Construcţia unei capele în centrul comunal, asfaltarea ultimelor străzi şi uliţe din comună, reabilitarea Şcolii nr. 2 din Cheud sunt alte proiecte în curs de derulare, care sunt în diferite stadii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj