Connect with us

LIGA I

Marius Haiduc – golgheter Dandonia: “Cu ajutorul lui Dumnezeu, toate lucrurile o să revină la normal”

Golgheterul celor de la Dandonia şi în acelaşi timp al Superligii de minifotbal consideră că noi trebuie să ne facem partea noastră, iar cu ajutorul lui Dumnezeu vom putea trece peste această pandemie de coronavirus care a provocat o “pauză” forţată în rândul competiţiilor sportive


Superliga “Fan Courier” de minifotbal este întreruptă, la fel ca toate competiţiile sportive la nivel mondial. Deşi Dia Guard şi Dandonia se află pe primele două poziţii, Dandonia emite pretenţii la titlul judeţean, în cazul în care competiţia se va relua.

Până la momentul întreruperii campionatului, Marius Haiduc – aflat la primul sezon în tricoul celor de la Dandonia, are un sezon fantastic, fiind golgheterul echipei cu 22 de goluri marcate în 11 meciuri.

De altfel, Haiduc este şi golgheterul campionatului, fiind la egalitate cu Cristian Mureşan (UM Marisa). Prin golurile sale, jucătorul originar din Jibou îşi propune să-şi ajute echipa să câştige un trofeu judeţean şi speră să se reia cât mai repede campionatul.

Până atunci, însă, îi îndeamnă pe toţi să urmeze sfaturile autorităţilor şi fiecare să îşi facă partea, iar cu ajutorul lui Dumnezeu putem trece peste această perioadă.

„Sincer, nu ştiu cum o să fie situaţia. Eu sper doar să se reia campionatul cât mai repede pentru că e greu fără fotbal. Pentru mine, această perioadă e una ciudată pentru că trebuie să stau doar în casă şi nu sunt obişnuit, dar le recomand tuturor să facă acest lucru. Cu ajutorul lui Dumnezeu, toate lucrurile o să revină la normal, dar trebuie să facem şi noi ce ţine de noi şi să avem grijă de sănătatea noastră. Putem să luăm partea pozitivă din toată nebunia asta şi să legăm relaţiile din familie, să citim, să ne relaxăm şi, nu în ultimul rând, putem să ne pregătim pentru perioada în care o să se reia campionatul”, ne-a declarat Marius Haiduc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I