Connect with us

DIVIZIA A1

Rareș Bălean, jucător VfB Friedrichshafen: ”Sunt puţin dezamăgit, fiindcă nu am avut posibilitatea să luptăm pentru medalia de aur”

Campionatul de volei masculin din Germania s-a terminat după 20 de etape, când Federaţia a decis îngheţarea competiţiei pentru a preveni răspândirea infecţiei cu COVID – 19. Mai erau de jucat două runde din sezonul regulat, apoi un play-off, unde VfB Friedrichshafen avea şansa de a se bate la titlu


În momentul întreruperii, echipa antrenată de Michael Warm – fostul tehnician de la Remat Zalău – era pe locul 3, la egalitate de puncte cu UV Frankfurt, formaţie de pe locul 2, în timp ce distanţa până la liderul Berlin Volley era de 9 puncte.

”Campionatul din Germania a fost îngheţat mult mai repede decât în România şi nimeni nu a dorit să rişte. Însă, s-a luat decizia de a nu fi desemnată campioana. Noi eram pe locul 3, dar mai aveam de jucat două meciuri din sezonul regulat şi apoi începeau meciurile din play-off. Sunt puţin dezamăgit că nu am avut posibilitatea să ne jucăm şansa la medalia de aur. Ne băteam la titlu şi peste două etape urma play-off-ul unde noi aveam şanse la primul loc. Eram toţi într-o formă bună după o serie de victorii şi de la meci la meci am început să jucăm mai bine. Aşteptam să jucăm contra celor de la Berlin, dar nu a fost să fie”, ne-a declarat Bălean.

”A fost un sezon bun pentru mine. Am început să joc tot mai mult”

Doar şase luni a durat sezonul 2019 – 2020, însă deşi a fost unul scurt, Rareş Bălean a tras multe concluzii pozitive după primul sezon în tricoul celor de la VfB Friedrichshafen.

”A fost un sezon bun pentru mine şi sunt mulţumit. Am început să joc tot mai mult şi sunt bucuros că am intrat rapid în circuit şi nu am stat foarte mult pe bancă. Este puţin ciudat pentru toţi fiindcă s-a terminat atât de devreme. Dar în situaţia dată, voleiul şi sportul sunt pe planul secund şi nu avem ce face”, a precizat jucătorul de 22 de ani.

Sursa foto: bronco-photographies

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1