Connect with us

LIGA I

Lazăr Zoltan – golgheter Autovip Şimleu Silvaniei: “E dificil să nu pot juca fotbal, pentru că e lucru care îmi place cel mai mult”

Golgheterul campioanei Sălajului abia aşteaptă să revină pe teren şi să-şi ajute echipa să câştige un nou titlu judeţean în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj


Dia Guard şi Autovip Garden Şimleu Silvaniei par şi în acest an echipele care se luptă pentru titlul judeţean în Superliga “Fan Courier” de minifotbal. Şanse mai are şi Dandonia, echipa de pe locul 3.

Autovip este campioana en-titre, iar la rezultatele bune obţinute de echipa din Şimleu Silvaniei a contribuit şi Lazar Zoltan, prin golurile sale, de multe ori decisive. În acest sezon, “Zoly” este cel mai bun marcator al echipei, având 11 goluri marcate în 11 partide disputate.

În momentul întreruperii campionatului, Autovip se afla pe locul secund în Superliga “Fan Courier”, având cu două puncte mai puţin decât liderul Dia Guard.

Golgheterul echipei şimleuane simte lipsa fotbalului şi şi-ar dori ca întrecerea internă să se reia cu un play-off format din primele şase clasate în momentul întreruperii campionatului, fiecare echipă având punctajul acumulat până în acel moment.

„Este o perioadă foarte dificilă pentru toţi iubitorii sportului, mai ales pentru cei care îl şi practică. Pentru mine este dificil să nu pot juca fotbal, pentru că este lucru care îmi place cel mai mult. Sper să se reia cât de curând Superliga de minifotbal, cât şi campionatul Ligii a IV-a. Părerea mea este că ar trebui să se reia campionatul  cu aceleaşi puncte şi să se facă un play-off cu primele şase echipe. Trebuie să trecem cu dreptul peste această perioadă nefastă”, ne-a declarat Lazar Zoltan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I