Connect with us

TENIS

VIDEO. Şimleuanul Barna Krisztian, profesorul de tenis care a ajuns la PRO TV cu exerciţiile sale practicate de acasă

Antrenorul de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei realizează o serie de videoclipuri prin care le prezintă copiilor, dar nu numai, tipuri de exerciţii cu racheta de tenis de câmp pe care le pot practica în interiorul locuinţei


În această perioadă grea, suntem nevoiţi să stăm în casă, aceasta fiind şi recomandarea autorităţile pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19 şi a putea trece cu bine peste această pandemie şi să revenim la normalitate.

Poate că statul în casă pare plicitsitor, însă putem derula câteva activităţi, iar antrenorul de tenis de la CS ProTenis Şimleu are câteva sugestii.

Barna Krisztian a început realizarea unei serii de videoclipuri în care prezintă câteva exerciţii de tenis, pe care copiii, dar nu numai, le pot efectua în casă în perioada următoare.

Videoclipurile sale au strâns sute de vizualizări şi profesorul ne-a spus că a avut parte de numeroase reacţii pozitive, ceea ce l-a îndemnat să continue această serie după primul videoclip realizat. De altfel, unul dintre videoclipurile sale au ajuns să fie difuzate şi în cadrul unei emisiuni de la o televiziune naţională!

„Mi se pare o chestie frumoasă, mai ales pentru copiii care practică tenis şi am zis că dacă tot sunt acasă în perioada aceasta, de ce să nu profit şi să le prezint câteva exerciţii pe care le pot face de acasă. Având în vedere că nu putem să ieşim, am zis să le dau o temă de casă copiilor şi prin aceste exerciţii să încerce să-şi dezvolte îndemânarea, până reuşim să trecem peste pasa asta. M-a surprins faptul că am ajuns la PRO TV, am avut numeroase reacţii şi copiii mi-au trimis video-uri cum fac exerciţiile”.

Barna Krisztian, antrenor CS ProTenis Şimleu Silvaniei

În această perioadă, în mediul online circulă diverse provocări care folosesc sloganul #stămacasă, însă, Barna a dorit să fie mai precis şi a schimbat puţin acest slogan. Totodată, antrenorul de la CS ProTenis a ţinut să precizeze că şi de fiecare în parte depinde cât de repede vom reuşi să trecem peste această perioadă dificilă.

„Am schimbat puţin sloganul şi am spus că nu stau acasă, ci în casă şi ideea ar fi să se păstreze cât mai mult toate măsurile impuse de autorităţi şi să putem scăpa cât de repede de această pandemie pentru că este chiar nasoală. Sper ca într-o lună şi jumătate să se sfârşească nebunia şi să reuşim să reîncepem activitatea. Totul depinde de cât de bine reuşim să ne mobilizăm şi să scăpăm. Însă, dacă lucrurile se vor complica, cu siguranţă anul aceasta în tenis este compromis”, spune antrenorul de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS