Connect with us

BOX

FOTO şi VIDEO. Pugiliştii de la CSM Zalău se pregătesc acum pe… ringul de acasă

Antrenorii secţiei de box comunică cu sportivii în mediul online şi le transmite metode de antrenament pe care le pot efectua de acasă


Pandemia de coronavirus a dat peste cap toate competiţiile sportive. Dar, cu toţii am înţeles, cel puţin sperăm să fie aşa, că în această perioadă este mai importantă sănătatea decât competiţiile sportive, indiferent de ramura despre care vorbim.

Sigur, chiar dacă competiţiile au fost suspendate temporar şi trebuie să stăm în casă pentru a stopa răspândirea virusului, asta nu înseamnă că nu putem să facem mişcare şi de acasă. Ba din contră, este bine să facem exerciţii în perioada aceasta.

Începând din data de 17 martie, activitatea Clubului Sportiv Municipal Zalău a fost suspendată, iar antrenorii secţiile sportive din cadrul clubului ţin legătura cu sportivii prin diverse căi de comunicare online, messenger, skype sau whatsapp.

Prin urmare, cu toţii s-au conformat la noile reguli şi secţia de box este foarte activă.

Antrenorii ţin legătura cu sportivii şi le prezintă online metode de pregătire de acasă, iar pugiliştii execută diverse exerciţii care îi fac să nu-şi piardă forma fizică acumulată de-a lungul orelor de antrenament susţinute în sală şi nu numai.

Până la noi prevederi, sportivii vor continua astfel pregătirea şi vor respecta indicaţiile antrenorilor, precum şi ale autorităţile de a rămâne în casă.

În final, să reamintim faptul că secţia de box de la CSM Zalău a început bine anul şi a cucerit nu mai puţin de cinci medalii la Cupa României la feminin, Diana Tănăsescu fiind performera lotului, cu o medalie de AUR.

Totodată, înainte de întreruperea competiţiilor sportive, la Giurgiu se disputa Campionatul Naţional de Tineret, acolo unde CSM-ul a fost reprezentat de Andrei Roşca la 81 kg. Sportivul pregătit de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş a ajuns până în semifinalele competiţiei, având asigurată medalia de bronz.

Însă, competiţia s-a oprit în această fază şi momentan nu se ştie când şi în ce modalitate se va relua.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX