Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Pescarii sălăjeni pun “undiţa în cui”

Conducerea AJVPS Sălaj a luat măsuri după emiterea Ordonanţei Militare nr. 3 şi a interzis pescuitul recreativ până cel mai curând 3 iunie


Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent şi care necesită măsuri stricte pentru a putea reveni la normalitate cât mai curând.

Din cauza pandemiei de coronavirus au fost oprite toate activităţile, iar lumea este obligată să stea în izolare la domiciliu, pentru că doar aşa vom putea scăpa mai repede de virusul COVID-19.

Conducerea AJVPS Sălaj a luat măsurile aferente după emiterea Ordonanţei Militare nr. 3 şi prin urmare a decis suspendarea pescuitului recreativ până cel mai curând în luna iunie.

“Din cauza situaţiei actuale şi a prevederilor Ordonanţei Militare nr.3 din 24.03.2020, care a intrat în vigoare de miercuri, 25.03.2020, ora 12.00 – AJVPS şi Clubul Pescarilor suspendă activitatea de pescuit recreativ pe toate fondurile piscicole administrate în Sălaj, până cel mai curând 3.06.2020, în funcţie de evoluţia situaţiei în ţară”, transmite conducerea AJVPS Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare