Connect with us

FOTBAL

Cristi Å¢urcaş şi-a încheiat conturile cu FC Silvania

Fotbalistul jibouan, în vârstă de 23 de ani, şi-a încheiat "aventura"  sub Măgură, practic înainte de a o începe. Fundaşul venit de la campioana Sălajului –  Someşul Ileanda – s-a supărat că nu prea este "băgat în seamă" de Adrian Anca nici la antrenamente, nici la amicale, astfel că şi-a făcut bagajele şi s-a întors acasă, aşteptând acum oferte de la alte cluburi din eşaloane superioare.

Câştigător al Ligii a IV-a cu Someşul Ileanda, reuşind să şi promoveze cu aceeaşi echipă in Liga a III-a, Å¢urcaş a părăsit cantonamentul Silvaniei subit. Din cate se pare, nemulţumirea sa este legată de faptul că a fost utilizat destul de puţin in meciul amical cu ACU Arad, insă preşedintele Ioan Gurzău a oferit un alt motiv.

„Cristi Å¢urcaş a plecat fără să anunţe pe nimeni şi fără să-şi ceară voie. Probabil nu face faţă la pregătirea care se face la nivelul ligii secunde”, ne-a mărturisit diriguitorul grupării de sub Măgură. Cu toate că miercuri era aşteptat la antrenamente şi Dan Mureşan, unul din căpitanii echipei, acesta nu a mai sosit, conducerea inaintand un alt termen limită, şi anume ziua de sambătă. In schimb, celălalt căpitan, este vorba de Dan Gavrilescu, a revenit la pregătiri incă de la inceputul săptămanii, fiind prezent in teren miercuri, la partida de verificare cu Sănătatea Cluj.

Sâmbătă dimineaţa, FC Silvania se va deplasa in Ungaria, la Nyiregyhaza, unde va susţine o altă partidă amicală, incepand cu ora 11.00, ora Romaniei.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. gica/micesti/mioveni/girbou

    11 August 2010 at 11:37

    Cristi, daca ai stofa, rupe gura targului, daca nu ai, stai si fa umbra trotuarului din fata loto din jibou. Daca esti baiat cu fite, ca fotbalist nu te vei realiza si gandeste-te ca ai trecut pe 24 de ani, varsta la care sa-ti mai bage in cap si tatal tau ca trebuie sa hotarasti sungur in mod pozitiv pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL