Connect with us

HANDBAL

Echipele din Liga Naţională pregătesc deja sezonul viitor. S-au anunţat primele transferuri

CSM Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea, Rapid, Minaur, Gloria Buzău, Măgura Cisnădie şi SCM Craiova au făcut primele mişcări pentru sezonul 2020 – 2021, chiar dacă din actuala stagiune au mai rămas de jucat şapte etape


Liga Naţională de handbal feminin este într-o pauză forţată din cauza epidemiei de coronavirus. Cu toate acestea, unele cluburi sunt active, pe piaţa transferurilor.

Cu toate că din acest sezon au mai rămas de jucat şapte etape, unele grupări au anunţat deja achiziţii de top prin care îşi confirmă statutul de candidate la locurile fruntaşe ale campionatului.

Vicecampioana CSM Bucureşti a anunţat că le-a achiziţionat pe Siraba Dembele (Toulon, Franţa) şi pe Alexandria Barbosa Cabral, interul stânga al Naţionalei Spaniei, care a fost adusă din Franţa, de la Nantes.

Campioana SCM Rm.Vâlcea nu s-a lăsat mai prejos şi a obţinut deja semnătura a unor jucătoare importante, Zeljka Nikolic (SCMU Craiova), Evgenija Minevskaya (Brest) şi norvegianca Maren Nyland Aardahl, care ultima dată a evoluat pentru Bietigheim, în Germania.

Minaur Baia Mare a anunţat deja două transferuri, Jovana Kovacevic, un inter stânga de 23 de ani care vine de la Erd (Ungaria) şi brazilianca Larissa Araujo, care a mai evoluat pentru Măgura Cisnădie.

Suedeza Filippa Idéhn, Eliza Buceschi şi Bianca Bazaliu sunt alte câteva handbaliste care ar putea ajunge la Baia Mare în perioada următoare.

Rapid Bucureşti este ca şi salvată de la retrogradare şi pregăteşte acum transferuri pentru sezonul viitor, când vrea un alt obiectiv, mult mai îndrăzneţ. Brazilianca Ana Paula Rodrigues Belo, care în ultimele două sezoane a evoluat la Rostov Don, franţuzoaica Julie Foggea (portar), care apără la Erd de trei sezoane, Claudia Constantinescu, Alexandra Badea şi Gabriela Dobre se află pe lista de achiziţii a echipei bucureştene.

Măgura Cisnădie vrea să transfere două internaţionale din Polonia, Sylwia Lisewska şi Aleksandra Zych. Tot la Cisnădie ar mai putea veni două jucătoare de la Podravka, Elena Gjeorgjievska şi Andreea Ianăşi, dar şi Timea Tătar.

La SCM Craiova va ajunge în vară extrema Cristiana Nica de la HC Zalău, iar pe lista de achiziţii a Craiovei se mai află Adriana Ţăcălie-Crăciun.

Gloria Bistriţa o va readuce pe Ana Maria Măzăreanu, în timp ce Ljubica Nenezic ar putea ajunge la Dunărea Brăila. Nici Gloria Buzău nu a bătut pasul pe loc şi a bătut palma cu Bobana Klikovac (SCM Craiova) şi Dijana Ujkic (Măgura Cisnădie).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL