Connect with us

Ştiri din Sălaj

Florin Morar, noul director al Colegiului Național SILVANIA Zalău


Cunoscut și în lumea sportului, profesorul de informatică a fost numit ca director al celei mai prestigioase instituții școlare din Sălaj, după ce Vasile Bulgărean a devenit inspector școlar general


La începutul acestei săptămâni, la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sălaj au avut loc schimbări importante.

Astfel, începând cu data de 23 martie, Vasile Bulgărean a devenit noul inspector școlar general, prin detașare în interesul învățământului.

Locul său de director la Colegiului Național Silvania Zalău a rămas vacant, iar pe lista „posibililor” s-au aflat mai multe nume.

A apărut zvonul că locul lui Vasile Bulgărean va fi luat de profesoara Gabriela Carmen Olar, nimeni altul decât candidatul USR la funcția de primar al Zalăului.

În final, inspectorul general l-a numit directorul celei mai prestigioase instituții școlare din Sălaj pe profesorul de informatică, Florin Morar.

“Bineînțeles că a existat o selecție și am căutat cea mai bună opțiune. Florin Morar a fost numit director până la sfârșitul acestui an școlar. Va exista și un concurs pentru această funcție, dar totul va fi stabilit de Minister”, a spus Vasile Bulgărean pentru Știrile din Sălaj.

Noul director al CNS are 42 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și este unul dintre cei mai cotați profesori de informatică din județul Sălaj.

Această afirmație este confirmată pe deplin și de rezultatele obținute de elevii săi de-a lungul anilor, la competițiile naționale și etapele finale de la Olimpiadele de informatică.

Florin Morar este o persoană cunoscută și în lumea sportului. Fost fotbalist la Minerul Sărmășag, arbitru și observator în lotul județean Sălaj, dar și jucător activ în Campionatul Județean de minifotbal ONIX, profu’  de info a făcut parte și din cadrul Asociației Județene de Fotbal Sălaj. Din această iarnă, Florin Morar a devenit antrenorul echipei Dumbrava Gîlgău, nimeni alta decât vicecampioana en-titre a Sălajului.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 aprilie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj