Connect with us

DIVIZIA A1

Jumătate de salariu şi promisiuni pentru jucătorii de la Volei Municipal?!

Chiar dacă autorităţile locale au mai alocat bani la echipă, jucătorii au motive să fie în continuare dezamăgiţi. Conform surselor din vestiarul echipei, voleibaliştii ar fi primit doar jumătate de salariu pe luna februarie, dar s-au mai ales şi cu promisiuni din partea conducerii, că îşi vor primi toate restanţele


Sezonul 2019 – 2020 s-a terminat mult mai devreme pentru echipele din Divizia A1, după ce Federaţia a decis îngheţarea campionatului, după epidemia creată de coronavirus. Practic, primul eşalon s-a încheiat mai devreme cu opt etape, însă Federaţia a desemnat deja campioana şi echipele care au cucerit celelalte medalii.

Volei Municipal Zalău a terminat campionatul doar pe locul 4, fiind la a doua astfel de clasare modestă sub conducerea familiei Coţa, după ce-a din urmă cu două sezoane.

Deşi campionatul s-a îngheţat pe 18 martie, chiar în ziua respectivă, autorităţile locale au decis să suplimenteze bugetul echipei de volei cu 450.000 de lei. Nu ştim cum a fost posibil acest lucru, mai ales că Primăria Zalău a mai alocat 2,9 milioane lei, în baza proiectului de finanţare.

Pentru jucători era o veste bună această suplimentare de buget, astfel că toţi au aşteptat să îşi primească salariile. Însă, conform unor surse din vestiarul echipei, fiecare jucător ar fi primit doar jumătate de salariu pe luna februarie, dar s-a mai ales şi cu promisiuni că în perioada următoare îşi vor încasa şi restul banilor.

Conform surselor din anturajul echipei, jucătorii au primit banii cash, după ce conducerea s-ar fi întâlnit cu fiecare în parte.

În afară de Skundric şi Sinkkonen, care şi-au reziliat contractele, toţi jucătorii se mai află sub contract cu Volei Municipal Zalău până în luna mai.În condiţiile în care nu mai există nicio competiţie şi automat nicio cheltuială, ar fi logic şi normal, ca o parte din banii alocaţi prin proiectul de finanţare să fie returnaţi Primăriei Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1