Connect with us

Ştiri din Sălaj

Autorităţile din Horoatu Crasnei dezinfectează locurile publice. FOTO

Primarul Florian Sur anunţă că autorităţile locale efectuează activităţi de dezinfecţie pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, autorităţile locale îndeamnă cetăţenii comunei să stea acasă


România se află în stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus. Au fost luate măsurile necesare pentru a limita răspândirea infectării cu virusul COVID-19 la nivel naţional şi chiar şi la nivel local.

Autorităţile din comuna Horoatu Crasnei au fost printre primele din judeţul Sălaj care au acţionat. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a reunit şi s-au luat mai multe măsuri, în contextul prevenirii şi limitării răspândirii noului coronavirus.

Una dintre măsurile stabilite a fost achiziţionarea şi suplimentarea materialelor necesare pentru dezinfecţie. Autorităţile locale nu au stat pe gânduri şi de îndată ce s-a putut au dat start activităţii de dezinfecţie. Astfel, marţi dimineaţă, au avut loc astfel de acţiuni în locurile publice din comună.

De altfel, primarul Florian Sur a anunţat cetăţenii comunei că acţiunile de dezinfecţie vor continua şi îndeamnă cetăţenii să respecte măsurile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19 şi să stea acasă.

Totodată, Primăria sare în ajutorul persoanelor vârstnice care sunt fără niciun ajutor, iar cetăţenii care cunosc astfel de personane de pe raza comunei Horoatu Crasnei sunt rugate să anunţe autorităţile locale.

„Angajaţii Primăriei efectuează activităţi de dezinfecţie în locurile publice. VOI, rămâneţi acasă! Reduceţi ieşirile la strictul necesar. Dacă ştiţi persoane în vârstă singure, care să nu aibă pe nimeni, sunaţi la 0260 – 637460”, spune Florian Sur – primarul comunei Horoatu Crasnei.

În ceea ce privesc măsurile luate în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, primarul ne-a informat că locuitorii comunei le respectă în mare măsură, însă mai sunt cazuri în care anumiţi oameni se cred mai presus de lege.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj