Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Provocarea momentului a ajuns şi în Sălaj

Fotbaliştii din judeţul nostru s-au filmat în timp ce jonglau cu suluri de hârtie igienică, o provocare lansată în lumea fotbalului, dar pe care au făcut-o şi alţi sportivi


Este pauză totală în sportul românesc, iar sportivii sunt izolaţi la domiciliu şi astfel aceştia au fost nevoiţi să găsească alte modalităţi de a-şi petrece timpul.

Prin urmare, în lumea fotbalului a izbucnit o provocare ce presupune jonglarea cu suluri de hârtie igienă.

Această provocare a avut lipici atât la fotbalişti celebri, cât şi la cei amatori sau alţi sportivi care nu fac parte din lumea fotbalului.

Printre cei care au acceptat provocarea s-a aflat şi Leo Messi, considerat de mulţi specialişti ca fiind cel mai bun fotbalist din istorie.

Starul celor de la FC Barcelona şi-a demonstrat calităţile şi cu sulul de hârtie igienă lăsând impresia că poate jongla la nesfârşit.

Şi Gică Hagi, cel mai bun fotbalist din istoria României, a trecut testul jonglatului cu hârtie igienică, răspunzând provocării lansate de fiul lui, Ianis.

Această provocare a ajuns rapid şi în judeţul Sălaj, acolo unde fotbalişti profesionişti, dar şi amatori şi-au arătat capacitatea de a jongla cu sulul de hârtie igienică.

Gabriel Vaşvari – jucător în Liga 1 la Sepsi OSK – a răspuns provocării, precum şi jucători din Liga a IV-a sau Liga a V-a Sălaj.

De exemplu, în aşteptarea duelurilor din play-off, jucătorii de la rivalele Sportul Şimleu şi Rapid Jibou îşi arată… artificiile cu sulurile în faţa camerelor video.

Adi Feher a făcut show cu sulul de hârtie pe rama de la racheta de tenis

Printre sportivii din afara lumii fotbalului care au efectuat acest test şi au făcut-o cu brio se numără şi voleibalistul Adrian Feher – multiplu campion al României cu CS Remat Zalău şi Volei Municipal Zalău.

„Feherinho”  a făcut însă un alt fel de show cu rama de la racheta de tenis şi a arătat că, dacă nu era performer în sportul la fileu, se putea califica liniştit şi în domeniul „sportului alb”.

De fapt, fostul multiplu campion la fileu a început deja să devină cunoscut ca un instructor iscusit de tenis, în acest moment la Bistriţa, acolo unde locuieşte alături de iubita lui, handbalista Teodora Bloj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL