Connect with us

FOTBAL

Dan Costin, observator la o echipă din Liga 1

 Preşedintele AJF Sălaj va observa în această după-amiază, partida dintre Corona Braşov şi SC Bacău

 

Săptămână plină de fotbal, în România, având în vedere că de marţi şi până joi se dispută 16-zecimile Cupei României.  În această fază sunt angrenat 32 de echipe, dintre care unele provin din Liga a III-a, sau mai inedit, din Liga a IV-a sau chiar a V-a, cum este cazul celor de la Avântul Bârsana sau Ripensia Timişoara.

Cea de a doua competiţie ca importanţă din ţara noastră, îi pune la treabă şi pe observatorii sălăjeni sau pe arbitri. Astfel, în această după-amiază, preşedintele AJF Sălaj a fost delegat ca observator la o echipă din Liga 1. Corona Braşov va juca pe teren propriu, cu divizionara secundă, SC Bacău, meciul urmând a începe la ora 16.00, la fluierul centralului Florin Marcu, din Oradea.

Tot o echipă din Liga 1 va arbitra şi asistentul zălăuan Gabriel Bârjac. După ce sâmbătă a oficiat la un derby din Liga a II-a, dintre FC Bihor şi CS Mioveni, în această după amiază, Bârjac a fost delegat la disputa dintre FC Vaslui şi Metalul Reşiţa.

În această seară, de la ora 20.30, Sănătatea Cluj va juca cu Dinamo, la Bucureşti, meci în care cel mai probabil va juca şi şimleuanul Boska Arnold, pentru "viruşii verzi".

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL