Connect with us

BASCHET

FOTO. Forest 24 Sport Center, cea mai nouă bază sportivă din Zalău

În municipiul de la poalele Meseşului s-a deschis recent un complex sportiv ce dispune de mai multe terenuri multisport. Iubitorii de mişcare pot juca aici tenis pe zgură sau pe suprafaţă hard, dar şi alte sporturi precum minifotbal, baschet, tenis cu piciorul sau volei


Anul 2020 vine la Zalău cu veşti bune pentru cei care iubesc mişcarea. Opţiunile se înmulţesc după ce o nouă bază sportivă şi-a deschis porţile pentru cei dornici să joace tenis, baschet, fotbal sau volei. Situată pe strada Pădurii nr. 24, Forest 24 Sport Center este o bază sportivă modernă ce dispune de terenuri pentru practicarea mai multor sporturi.

Amplasamentul a fost construit în anul 2019 din fonduri private, iar complexul sportiv oferă un cadru adecvat practicării sportului pentru toţi doritorii, de la începători la avansaţi, de la copii, la adulţi sau la veterani. Forest 24 Sport Center dispune de două terenuri de tenis de câmp, unul cu suprafaţa hard şi unul pe zgură, cel din urmă fiind acoperit.

De asemenea, baza dispune şi de un teren multisport pe iarbă artificială. Aici se poate practica fără probleme minifotbal, handbal, baschet şi chiar tenis. Totodată, există şi un teren cu suprafaţă Courtsol Comfort, pe care iubitorii sportului pot juca volei, baschet sau tenis cu piciorul.

Pentru utilizatori, Forest 24 Sport Center vine cu mai multe facilităţi. Astfel, clienţii dispun de parcare, instalaţie noctură, un teren de zgură acoperit, vestiare complet dotate, dar şi de Wi-Fi.

Accesul în Forest 24 Sport Center se face doar pe bază de abonament sau închirieri. Cei care doresc să închirize unul dintre terenurile de care dispune moderna bază sportivă, o pot face telefonic la numerele 0757 – 688282 sau 0742 – 177035, dar şi pe adresa de e-mail office@forest24sportcenter.ro.

La baza sportivă se poate ajunge de pe strada 22 Decembrie 1989 (fosta Crasnei). La ieşire din oraş, înainte de Inserco se face stânga, pe strada Pădurii, iar Forest 24 Sport Center se află la numărul 24. Pentru mai multe detalii, se poate consulta site-ul oficial al Bazei Sportive, www.forest24sportcenter.ro.

“Baza a fost făcută din fonduri private. Suntem deschişi la parteneriate cu cluburi sportive care vor să efectueze antrenamente la baza noastră. Ce m-a îndemnat să fac demersurile pentru realizarea acestui proiect este dorinţa de a crea un loc unde copiii să poată face mişcare şi să reducă din timpul petrecut în faţa calculatorului”

Major Attila – administratorul bazei sportive

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BASCHET