Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei persoane au ieşit din carantină, reintegrându-se în mediul familial

Conform unui comunicat al Prefecturii Sălaj, astăzi s-a împlinit termenul de 14 zile de carantină pentru trei persoane


Astăzi, 23.03.2020, s-a împlinit termenul de 14 zile de carantină pentru trei persoane care au o stare de sănătate bună. Celor trei le-au fost prelevate probe, iar testele au ieșit negative.

Astfel, cele trei persoane au ieșit din carantină, reintegrându-se în mediul familial cu recomandările generale specifice situației epidemiologice actuale.

Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj, face un nou apel către sălăjeni să dea dovadă de spirit civic și să respecte indicațiile venite din partea autorităților.

“Revin cu rugămintea de a vă informa doar din surse oficiale, iar în acest sens, pe site ul și pagina Facebook a Guvernului, a ministerelor, a Instituției Prefectului – https://sj.prefectura.mai.gov.ro/, precum și pe pagina stirioficiale.ro găsiți informații legitime, transmise și avizate prin Grupul de Comunicare Strategică. Mă bucur pentru cei care au părăsit azi spațiile de carantină și vă asigur că autoritățile iau toate măsurile pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în dificultate. Împreună, cu responsabilitate și solidaritate, vom reuși să trecem cu bine și peste această încercare”, a declarat Virgil Țurcaș, prefectului județului Sălaj.

Sursa foto: facebook Instituţia Prefectului Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj