Connect with us

FOTBAL

Alex Cherecheş a trecut cu brio peste accidentarea din meciul cu Rapid


”Sunt bine şi mi-am revenit. Am început antrenamentele şi abia aşteptam să reintru la joc”, spune jucătorul, care la fel ca şi alţi fotbalişti trebuie acum să facă o pauză forţată, după ce campionatul s-a întrerupt


În chiar primul joc oficial pe care l-a disputat în acest an, Alexandru Cherecheş a avut un mare ghinion şi s-a accidentat în debutul jocului dintre ASU Poli şi  Rapid Bucureşti. La un duel pentru minge, şimleuanul a fost făcut KO de un adversar şi a rămas inconştient. A fost nevoie de intervenţia medicilor care l-au transportat pe jucător la spital, pentru investigaţii suplimentare.

S-a constatat că accidentarea nu a fost atât de gravă, precum s-a văzut pe camerele de filmat, astfel că acum şimleuanul Alex Cherecheş a trecut cu bine peste acele clipe de groază din partida cu Rapid.

”Sunt bine şi mi-am revenit. A fost o lovitură mai puternică, dar fără mari complicaţii. Am început antrenamentele seperat, dar încă nu m-am băgat la jocuri de contact. Abia aşteptam să reintru în circuit”, a spus Alexandru Cherecheş.

Acum, jucătorul trebuie să facă o altă pauză, de data aceasta una forţată, având în vedere că Liga a II-a, ca şi alte competiţii s-au întrerupt pentru a preveni răspândirea virusului CODIV – 19.

Jucătorii de la ASU Poli au fost lăsaţi acasă, iar antrenamentele s-au suspendată până când Federaţia va lua o decizie în priviinţa reluării campionatului.

Până să se accidenteze la meciul cu Rapid, fotbalistul şimleuan a fost titular de drept la ASU Poli Timişoara, echipă ce are cea mai bună defensivă din campionat. ASU Poli Timişoara ocupă locul 11 după 25 de etape, având 32 de puncte.

”Este o perioadă grea pentru toţi fotbaliştii şi pentru toată lumea. Nu este uşor să stai mult timp fără fotbal, fără antrenamente, plus de asta îmi pare rău că pierdem tot ce am acumulat până acum, dar prioritar este sănătatea şi trebuie să respectăm regulile impuse” – Alex Cherecheş – fundaş ASU Poli Timişoara

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL