Connect with us

FOTBAL

Un fost portar de la Sportul Şimleu apără la CAO Oradea!


După ce a mai evoluat la juniorii de la UTA Arad şi LPS CSS Bihorul Oradea, tânărul Debre Istvan a ajuns în ograda liderului din Liga a IV-a Bihor, cu care campioana Sălajului se va duela pentru promovarea în Liga a III-a


Echipa care va câştiga campionatul în Liga a IV-a Sălaj se va duela la barajul de promovare pentru Liga a III-a cu campioana Bihorului.

În campionatul din judeţul vecin, CAO Oradea domină competiţia şi are victorii pe linie în tur, dar şi un avans de 10 puncte faţă de ocupanta locului secund.

Formaţia bihoreană se bazează pe câţiva fotbalişti cu experienţă, însă majoritarea jucătorilor sunt tineri, talentaţi şi de mare perspectivă.

În lotul liderului CAO Oradea se află şi un fost portar de la Sportul Şimleu. Este vorba de Debre Istvan, cel care a apărat sub Măgură în urmă cu vreo 4 – 5 ani.

În carieră, portarul în vârstă de 19 ani a mai fost la LPS CSS Bihorul Oradea, apoi la juniorii de la UTA Arad, iar în această iarnă a fost împrumutat la CAO Oradea.

 “Am venit la CAO Oradea şi am fost împrumutat la această echipă de la UTA Arad, până în 2022. Mă bucur că am ajuns la o formaţie care îşi doreşte promovarea în Liga a III-a”, ne-a declarat Debre Istvan.

Portarul originar din comuna Pericei a apărat în amicalul cu Sportul Şimleu, ce a avut loc înaintea startului din retur, pe care bihorenii l-au câştigat cu 2 – 1.

CAO Oradea se poate duela tot cu Sportul Şimleu şi la barajul pentru Liga a III-a, dar până atunci gruparea de sub Măgură trebuie să câştige campionatul în Sălaj.

“Cu siguranţă va fi un meci spectaculos. Nu ştiu cine are prima şansă. Putem avea noi 10 ocazii, iar adversarii să marcheze un gol şi să câştige. Fiecare echipă are şansa ei şi orice se poate întâmpla. Cu siguranţă, echipa mai bună va câştiga şi noi vom da totul să promovăm. Sportul Şimleu a jucat bine în amicalul cu noi şi formează o echipă bună. Pentru mine ar fi un meci de baraj mai special cu echipa din Şimleu, fiindcă am mulţi foşti colegi acolo”, a mai spus Debre Istvan.

Mai multe pe acest subiect, în edițiaziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL