Connect with us

TENIS

Coronavirus afectează şi tenisul de câmp


AS Tennis Play by Bogdan Cuceu urma să organizeze în acest final de săptămână un turneu de tenis de câmp la Zalău, însă competiţia a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus


Sportul este într-o pauză forţată şi nimic nu este sigur în aceste zile. Se analizează, se caută soluţii, însă ce este cert este faptul că până cel puţin la finalul acestei luni, toată activitatea sportivă este în pauză, indiferent că vorbim de ligile naţionale sau judeţene de fotbal, volei, handbal sau chiar turnee de tenis de câmp.

Recent, la Zalău a avut loc prima ediţiei a Cupei Cronos Impex, competiţie ce face parte din circuitul Tenis Partener şi care a fost organizată de AS Tennis Play by Bogdan Cuceu.

Turneul s-a bucurat de o prezenţă numeroasă la cele trei nivele la care s-a desfăşurat şi prin urmare, clubul condus de Bogdan Cuceu a pregătit organizarea unui nou turneu.

La fel ca şi Cupa Cronos Impex, un turneu de categorie GOLD urma să se desfăşoare în perioada 20 – 22 martie a Cupei Brando Com SRL, la Baza de Tenis a Primăriei Zalău.

Însă, competiţia nu va mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus. Trebuie precizat faptul că turneul nu a fost anulat, ci doar amânat.

„S-a amânat pentru perioada 24 – 26 aprilie în prima fază, dar vedem cum evoluează lucrurile”, ne-a transmis Bogdan Cuceu.

Atât competiţiile de tenis de câmp din circuitul Tenis Partener, cât şi cele organizate de Federaţia Română de Tenis programate în această lună au fost anulate sau amânate din cauza panademiei de coronavirus.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS