Connect with us

Ştiri din Sălaj

Uniconf Zalău produce măști din bumbac!


Cum comenzile de lenjerie intimă a scăzut vertiginos în ultima perioadă, Uniconf s-a reprofilat, având acum și o linie de producție de măști de protecție din bumbac. „În trei zile am luat comenzi pentru 70.000 de bucăţi”, spune managerul operaţional al companiei


Problemele mondiale provocate de COVID-19 au afectat serios și domeniul economic. Societățile comerciale încearcă diverite soluții princare să își poată continua activitatea.

De exemplu, în zilele trecute, producătorul de lenjerie intimă Uniconf din Zalău a început să producă măşti de protecţie, textile, din bumbac, după ce comezile interne şi externe pentru lenjerie intimă au scăzut cu 90%.

Reprezentanţii companiei spun că treaba merge bine, astfel că în prima zi au fost comandate 34.000 de bucăţi de măşti, pentru ca – în următoarea zi – cererea să se dubleze.

„Ne sună companii mari să producem pentru angajaţii lor, ne sună persoane fizice şi ne sună marii retaileri. Azi (ieri – n. red.) am listat produsele în Cora, vom livra şi în Selgros şi suntem în discuţii şi cu Penny Market. Majoritatea clienţilor şi furnizorilor noştri ne-au contactat”, a spus pentru Andrei Pădurean, manager operaţional al companiei Universal Co, pentru Ziarul Financiar.

El mai spune că cele mai multe comenzi au veni de la operatorii de transport, o companie din Zalău comandând 4.000 de bucăţi de măşti pentru angajaţii săi. Totodată, adugă că şi alţi mari angajatori au comandat pentru salariaţii lor. „Ne vom mobiliza să producem măşti în funcţie de cerere. Vom lucra suplimentar şi chiar şi în weekend. Am primit comenzi şi din Chişinău.”

Lenjeria vândută sub brandul Uniconf este produsă într-o fabrică situată în municipiul Zalău, ce se întinde pe o suprafaţă de 28.000 de mp.

În prezent, în cadrul Uniconf Lenjerie lucrează 350 de angajaţi, însă reprezentanţii companiei au spus că colaborează cu circa 1.000 de persoane pe partea de textile.

Sursa: https://www.zf.ro/

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj